Wij realiseren uw custom made relatiegeschenken en promotiemiddelen. Dankzij onze rechtstreekse samenwerking met producenten in China, Turkije, Polen en Thailand kunnen wij vrijwel ieder product realiseren. Neem snel contact met ons op voor een gratis offerte.

Op deze website een aantal voorbeelden van onze mogelijkheden:

Wat doen wij?

Simpel: wij maken unieke relatiegeschenken die aansluiten op uw wensen, doelgroep en budget.

Of u nu ge├»nteresseerd bent in op maat gemaakte USB sleutelhangers, peper- en zoutsetjes, stropdassen, speldjes of stresspoppetjes, wij produceren het voor u – snel en tegen scherpe prijzen. Een relatiegeschenk is pas echt uniek als het custom made is!

Wij maken custom made relatiegeschenken

Unieke relatiegeschenken

Onze showroom

Op deze website vindt u voorbeelden van custom made relatiegeschenken die we in de loop der jaren voor onze klanten hebben gemaakt, waaronder caps, portemonnees, kleding, buckles voor riemen, USB sticks in allerlei vormen en maten en nog veel meer.

Dankzij een netwerk van producenten van over de hele wereld (onder andere in Polen, Portugal, Turkije, Taiwan en China) kunnen wij zowat alles voor u regelen op het gebied van op maat gemaakte, volstrekt unieke relatiegeschenken in uw huisstijl.

U verzint een origineel relatiegeschenk, wij maken het

De mogelijkheden zijn zowat eindeloos; als u het kunt bedenken, dan kunnen wij het maken. In allerlei vormen, maten en kleuren – precies zoals u het relatiegeschenk voor ogen heeft.

Ook als u graag hulp zou willen bij het bedenken van originele relatiegeschenken, kunnen wij u van dienst zijn. Eventueel maken we voor u een overzicht van suggesties van relatiegeschenken met uw logo.

Heeft u een idee klaarliggen voor een custom made relatiegeschenk? Neem voor een aanvraag of meer informatie gerust contact met ons op via info@merchandise.nl of +31(0)497 555 320.

Wij leveren ook kant-en-klare relatiegeschenken!

Uiteraard hebben we ook een groot standaard-assortiment aan originele en exclusieve relatiegeschenken en onbedrukte en bedrukte promotieartikelen. U kunt dankzij onze digitale catalogus vol met originele relatiegeschenken eenvoudig uw keuze maken!

Of u nu kiest voor een custom made relatiegeschenk of een relatiegeschenk uit ons assortiment, in alle gevallen kunnen wij de artikelen voorzien van uw logo of reclametekst. Wilt u meer informatie of direct een vrijblijvende offerte voor custom made relatiegeschenken aanvragen? Neem gerust contact met ons op via e-mail of het formulier op deze pagina.