Wij realiseren uw custom made relatiegeschenken en promotiemiddelen. Dankzij onze rechtstreekse samenwerking met producenten in China, Turkije, Polen en Thailand kunnen wij vrijwel ieder product realiseren. Neem snel contact met ons op voor een gratis offerte.

Op deze website een aantal voorbeelden van onze mogelijkheden:

Werkwijze

Als u op maat gemaakte premiums of relatiegeschenken wilt hebben, dan is de eerste zet aan u. Heeft u een concreet idee voor een uniek relatiegeschenk of laat u zich graag eerst adviseren over interessante producten? Wij stellen ons in op uw wensen en informeren u over de mogelijkheden, levertijden en prijzen.

Stap 1: inventarisatie van doelgroep, uitstraling, budget en oplage

Weet u nog niet precies welk relatiegeschenk het beste bij u past? In dat geval adviseren wij u graag over passende artikelen. Wij raden u aan uw doelgroep in kaart te brengen, zodat u en wij weten voor welke mensen het relatiegeschenk bedoeld is. Aan de hand van uw doelgroep en het imago dat u met uw bedrijf nastreeft kunt u kiezen voor de meest geschikte stijl; bijvoorbeeld modern en hip of juist klassiek en exclusief.

Wij kunnen u het snelst van dienst zijn wanneer u behalve de doelgroep en de uitstraling van het te produceren relatiegeschenk ook een beeld hebt van het budget en de gewenste oplage.
custom made relatiegeschenk geborduurde portemonneecustom made kleding orginele relatiegeschenken

Stap 2: u ontvangt een voorstel met diverse passende relatiegeschenken

Wij gaan zo snel mogelijk aan de slag met uw aanvraag voor één of meerdere unieke relatiegeschenken. Op basis van uw inventarisatie stellen wij een overzicht samen van geschikte artikelen die wij voor u kunnen produceren. In het voorstel laten we zien hoe uw logo of tekst op de producten geplaatst kan worden, zodat u direct weet hoe het relatiegeschenk eruit komt te zien.

Stap 3: u kiest uw custom made relatiegeschenk of premium

De volgende stap is het selecteren van uw ideale relatiegeschenk. U kunt het artikel selecteren uit onze lijst met voorstellen of u kunt zelf een nieuw product voorstellen. Inbreng is altijd welkom; de relatiegeschenken worden niet voor niets op maat gemaakt!

proefmodel van relatiegeschenk

Voorbeeld van een proefmodel

Stap 4: productie van het proefmodel

Voordat wij uw custom made premium of relatiegeschenk in productie nemen, is er altijd een controlemoment. Wij produceren een proefmodel en gaan pas over op bulkproductie zodra u uw akkoord geeft. Dankzij het proefmodel weet u precies hoe uw op maat gemaakte artikel eruit komt te zien en komt u dus niet voor verrassingen te staan.

Stap 5: productie van relatiegeschenken

Als u tevreden bent met het proefmodel, dan nemen wij uw unieke premium(s) of relatiegeschenk(en) in productie. Vooraf informeren wij u altijd over onze levertijden.

Meer informatie over bedrukte relatiegeschenken?

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, of stuur ons direct een aanvraag voor een custom made relatiegeschenk! U kunt gemakkelijk online contact met ons opnemen via het formulier op deze pagina.